Om

OM

KONTROLLANSVAR

3D-VISUALISERING

BYGGLOV

OM MC-3D

 

Vi ser gärna att du tar dig några minuter och läser på om oss.

Varför finns vi?

 

"Jag har tidigare arbetat som snickare i ca 10 år stötte då ständigt på problemet att kunden inte kan se resultatet framför sig, kan inte visualisera den planritning som finns. Vilket är fullt förståeligt. Detta födde en tanke i mig att försöka lösa det problemet, det är ju trots allt så, att ska man investera miljonbelopp i sitt boende så vill man ju givetvis vara säker på att det blir bra.

Det är ju en självklarhet att detta skall visualiseras redan i planeringsstadiet för bästa möjliga slutresultat, alla vinner på det. Projektledaren kan planera bygget på bästa sätt, hantverkarna behöver inte fråga och kommunicera med kunden i så stor utsräckning och kunden känner sig helt trygg med projektet.

Det blir helt enkelt både bättre och billigare!"

 

Martin Carlsson / Grundare och VD på Mc-3d

 

 

 

 

 

 

 

Framtiden

Det vi vill åstadkomma på MC-3d är att den dagen 3d-hjälp är ett självklart instrument i varje byggprojekt så skall vi vara det bästa alternativet, fram tills dess så driver vi utvecklingen så gott vi kan.

 

 

 

 

NÅGOT DU UNDRAR?

Vi vill svara på alla frågor, ställ din fråga så svarar vi så fort vi får en stund över ;)

 
 
 

SAMARBETSPARTNERS

VARFÖR MC3D

  • Proffsig hjälp
  • Snabb hjälp
  • Mycket prisvärt

KUNDEN SÄGER

 

"Fantastisk ambitiösa, hjälpsamma & kompetenta som ställt upp trots att vederbörande var på resande fot. Mycket trevliga och rekommenderar starkt"

 

Jens Ivarsson/Fjärås

KUNDEN SÄGER

 

"Vi fick hela vårt blivande hus visualiserat för 10000 kr och kunde göra justeringar som vi annars aldrig gjort, otroligt nöjda"

 

Stina Gunnarsson / Laholm